Ontvang onze newsletter elke maand in je mailbox

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat boordevol relevante info en leuke weetjes. Schrijf je hier in.

Ongeldige Email
Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van nieuws over “beter in je vel, beter in je leven, beter in je werk”!

Leer de NGM niet van buiten, maar van binnen kennen!

Een actieve pedagogische aanpak, neuropedagogie en persoonlijke ervaring, al deze ingrediënten samen bewerkstelligen een duurzaam leerproces. In onze opleidingen willen wij niet  louter kennis doorgeven, maar willen wij voornamelijk vaardigheden en attitudes bijbrengen om tot een optimale verankering van de materie en de methode te komen op een ingrijpende en aangename manier.

Een actieve pedagogie

Uw eigen kennis opbouwen met behulp van de groep: een kostbare steun bij uw ontdekkingen en vragen, zodat u zich de concepten en de kennis beter kan eigen maken. Deze manier van werken staat al langere tijd bekend  als facilitator voor de verankering van leerinhouden.

De neuropedagogie

Het is belangrijk een geest van openheid en nieuwsgierigheid te stimuleren  bij vernieuwende leerstof die soms oude opvattingen onderuit haalt. De neuropedagogie pendelt voortdurend tussen praktijkgevallen en abstracte concepten, om u een globaal beeld van het model te geven. En dit ook met aandacht voor uw persoonlijkheid.                                                                                                                          

Persoonlijke ervaring

Ondervind de relevantie en de doeltreffendheid van de NGM aan den lijve, door uw eigen parcours in een nieuw licht te bekijken. Onze opleidingen maken ons bewuster van de hersenmechanismen die onze gedragingen en die van de mensen in onze omgeving sturen.

In een gezellige sfeer

Bij het INC doen wij ons best om verhelderende, interactieve, speelse, maar tegelijk ook rigoureuze opleidingen aan te bieden. Een open en gezellige sfeer in de groep is voor ons van groot belang.

Onze klanten