Aanmelden digitale nieuwsbrief!

Laat uw e-mail achter: u wordt als eerste geïnformeerd over het laatste nieuws, uitgenodigd voor onze evenementen en ontvangt onze speciale aanbiedingen!

Ongeldige Email

Version française

Beter in je vel, beter in je leven , beter in je werk

Quick contactLoopbaanbegeleiding

Zit je met vragen over je carrière? Waarom krijg je maar niet die promotie die je al lang verlangt? Of wil je het over een andere boeg gooien? Waarom niet voor jezelf beginnen en de grote stap naar zelfstandigheid wagen? Je zou niets liever willen, maar toch zit je nog met vragen …

Als dit herkenbaar is, dan is loopbaanbegeleiding  iets voor jou!

Loopbaanbegeleiding met de loopbaancheques van de VDAB

Dank zij de loopbaancheques van de VDAB krijg je de kans om een persoonlijk traject te volgen volledig toegespitst op je eigen wensen en doelstellingen.

Je traject begint met het afleggen van een persoonlijkheidstest (VIP2A pro), waarna je in verschillende sessies gevolgd wordt door je loopbaancoach. Samen zoeken jullie naar de antwoorden op de vragen die je je stelt. Gaandeweg verkrijg je inzicht in je eigen drijfveren en motivaties, alsook in de zaken die je afremmen en ontmoedigen. Ten slotte worden je inzichten vertaald in een concreet plan dat je toelaat om je carrière in goede banen te leiden en je vooropgestelde doelstellingen te behalen. 

Voor meer info over de loopbaancheques van de VDAB, klik hier

Wij bieden loopbaanbegeleiding in partenariaat met onze zusterorganisatie 361°. Voor meer info, klik hier