Op zoek naar tips & trics om je beter in je vel, beter in je leven, beter in je werk te voelen?

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat boordevol relevante info en leuke weetjes. Schrijf je hier in.

Ongeldige Email
Version française

Beter in je vel, beter in je leven , beter in je werk

Solidariteitsproject

De neurowetenschappen voor een menselijkere samenleving

De NeuroCognitieve en Gedragsmatige Methode (N.G.M.) biedt onontbeerlijke basisinzichten in het menselijk gedrag en vaardigheden die meer dan ooit noodzakelijk zijn om de complexiteit van de huidige wereld aan te kunnen en om ons bewustzijn en welzijn te verhogen. Deze elementaire inzichten die “iedereen kan gebruiken” kunnen een grote stap vooruit betekenen naar een opener, toleranter en duurzamere maatschappij. We vinden het van groot belang om deze inzichten mee te geven in diverse opleidingen voor mensen met sociale en humanitaire beroepen.

Met het solidariteitsproject wil het INC deze vaak ontbrekende kennis en kunde naar doelgroepen brengen die zich inzetten voor een betere maatschappij voor iedereen, (als extra ondersteuning om zich van hun taak te kwijten), om gemakkelijker

  • banden te creëren, vertrouwensrelaties uit te bouwen
  • beter te communiceren
  • mensen zelfstandiger te maken
  • mensen meer kansen te geven om aan te sluiten bij de maatschappij
  • om een schakel te zijn tussen deze doelgroepen en hun publiek, tussen groepen en mensen  onderling

Daarom biedt het INC onder bepaalde voorwaarden haar opleidingen tegen een solidariteitstarief aan aan organisaties met een humanitaire, sociale of ethische missie. Om ze te helpen het welzijn en de knowhow van hun personeel te verbeteren en ze extra tools te geven om hun missie beter uit te voeren. Of om rechtstreeks met de doelgroepen van deze organisaties te werken om hun welzijn en zelfredzaamheid te verhogen.

Indien u van de voordelen van het solidariteitsproject wenst te genieten, vul dit document in en stuur het op naar de projectverantwoordelijke : griet.boddez@neurocognitivism.com.