Op zoek naar tips & trics om je beter in je vel, beter in je leven, beter in je werk te voelen?

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat boordevol relevante info en leuke weetjes. Schrijf je hier in.

Ongeldige Email
Version française

Beter in je vel, beter in je leven , beter in je werk

Inspiratiesessie

U bent op zoek naar een bruikbare methode en tools om een heldere kijk te ontwikkelen op gedrag, emoties en gedachten? U zoekt een methode waarmee u mensen kan helpen om hun gedachten te beheersen, in verbinding te zijn met hun emoties en beslissingen te nemen die werkelijk in lijn liggen met hun intenties en bijdragen tot de realisatie van hun projecten? De NeuroCognitieve Gedragsmatige Methode  (NGM) van het INC integreert de kennis van de cognitieve psychologie en de neurowetenschappen in een operationele methode die je een waaier biedt aan mogelijkheden om deze "menselijke factor" te begrijpen en te helpen ontwikkelen.

Het INC nodigt u uit om haar innoverende methode en tools te ontdekken inzake het managen van menselijk gedrag en systemen.  Onze aanpak richt zich niet alleen tot mensgerichte priofessionals. Iedereen heeft er baat bij, want wie heeft er nu niet te maken met de menselijke factor?

Neem gratis deel aan een inspiratiesessie

Tijdens de inspiratiesessie zullen we de verschillende gebieden in de hersenen overlopen die verantwoordelijk zijn voor ons gedrag. Daarnaast zullen ook verschillende tools aan bod komen die we hebben ontwikkeld om om te gaan met dit gedrag. U zal ook informatie krijgen over de verschillende opleidingen die worden georganiseerd aan ons instituut om zich deze tools eigen te maken en ze op uw beurt toe te passen binnen uw organisatie of onderneming. En onze trainers en medewerkers zullen met plezier en aandacht  al uw vragen beantwoorden.

Via deze link kan u alvast onze nieuwe aanbod en programma's voor 2018 inkijken.

Kies hieronder een datum dat u past en schrijf u in voor een inspiratiesessie.

AGENDA : Inspiratiesessies

Data op aanvraag.