Een beetje geschiedenis

Jacques Fradin richt het Institut de Médecine Environnementale op (nu het IME-Fonds) en zet de Adaptieve Intelligentie op de voorgrond in een ambitieus interdisciplinair onderzoeksprogramma.

Het Institute of NeuroCognitivism is het resultaat van een ontmoeting tussen Jacques Fradin, doctor in de geneeskunde en gepassioneerd psychotherapeut en Pierre Moorkens, visionair bedrijfsleider.

Geboeid door de neurowetenschappen en overtuigd van het belang ervan, richt Pierre Moorkens in België het Institute of NeuroCognitivism op, om een zo breed mogelijk publiek de kans te geven zijn Adaptieve Intelligentie te ontwikkelen en sereen om te gaan met complexiteit.

Het INC ontwikkelt zich internationaal: in Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Marokko.

Het Institute of NeuroCognitivism blijft groeien. Er zijn al meer dan 3 000 mensgerichte professionals opgeleid in de NCA, en meer dan 25 000 mensen in organisaties kregen begeleiding aan de hand van dit model.

INC en IME Conseil smelten samen in één internationale structuur “Institute of NeuroCognitivism” met als doel organisaties en individuen beter te begeleiden.

Wil je nog meer weten over Adaptieve Intelligentie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Bedankt voor uw inschrijving.