Opleiding NCA Practitioner - De grondslagen van de NeuroCognitieve Aanpak

Je bent

Coach

Opleider

RH

Manager

In omscholing

De vele maatschappelijke en economische omwentelingen
waar we doorheen gaan, slaan ons los van onze ankers en dwingen
ons om snel nieuwe levensstijlen en manieren van werken aan te nemen.
Kunnen terugvallen op een gedegen menselijke begeleiding
blijkt in deze situatie van groter belang dan ooit. 

Certificeer je voor de NeuroCognitieve Aanpak (NCA) via blended learning

De NCA, NeuroCognitieve Aanpak, is een vernieuwend interdisciplinair model gebaseerd op toegepast onderzoek in de neuro- en in de menswetenschappen.

Wat wij bieden

Onze gecertificeerde opleidingen vergroten je expertise in het doorgronden van menselijk gedrag, waardoor je een beslissende impact kunt hebben in je begeleiding van individuen of groepen.

INC International is het officiële certificerende orgaan voor de NeuroCognitieve Aanpak (NCA).
Certificering aan het INC International geeft je de geloofwaardigheid en de erkenning die je nodig hebt voor je praktijk.

Blended learning
workshops en e-learning

10 dagen face-to-face training
gespreid over 6 maanden
(70 uren)

Eindejaarssessie

Begindatum :
06 december 2022

Onze opleiders

Griet Boddez

Griet Boddez

Experte in de NeuroCognitieve Aanpak, werkt sinds 2008 als trainer, professioneel coach en loopbaanbegeleider aan het Institute of NeuroCognitivism. Ze heeft een ruime ervaring als trainer voor een divers publiek in het bedrijfsleven, de ziekenhuiswereld en scholen. Opleiding: Master in de Germaanse Filologie (K.U.L.), Process Communication Management (Kahler Communications), coaching (Root) bij The Coaching Square

Stéphanie Le Madec

Stéphanie Le Madec

Experte in de NeuroCognitieve Aanpak (NCA). Sinds 2008 doceert ze de NCA aan het Institute of Neurocognitivism (Brussel en Parijs) en certificeert ze coaches, consultants, trainers en psychologen in de NCA. Gepassioneerd door het menselijk gedrag en de aansturing ervan vanuit de hersenen, begeleidt ze sinds 13 jaar HR-verantwoordelijken, managers en hun medewerkers. Ze ondersteunt hen in het optimaliseren van hun hersencapaciteiten om sereen, betrokken en efficiënt te kunnen blijven in een complexe en onzekere omgeving.

Françoise Peckstadt

Françoise Peckstadt

Françoise is professionele coach, trainer en consultant.
Haar insteek: disfuncties blootleggen op individueel, relationeel en/of organisationeel vlak, goesting geven om eraan te werken en tools aanreiken om duurzame veranderingen te bereiken en bij te dragen tot meer “well-being at work”.
Rijke bagage als HR-consultant (Hay Group) met focus op leiderschapsprogramma’s, assessments, competentie- en functie-analyses en Emotionele Intelligentie.
Erkende coach loopbaanbegeleiding. Gecertificeerd NCA Practitioner en profil’INC-voorschrijver. Certificering BEI (Behavioral Event Interview) Hay Group – interviewtechniek voor het assessment van competenties

Isabelle Stubbe

Isabelle Stubbe

Isabelle is specialist in strategisch HRM |Change | Blended L&D
Senior ervaring in Learning & Development.
Meer dan 20 jaar managementervaring. Ontwerpt en geeft trainingen aan bedrijfsleiders, leidinggevenden, HR-verantwoordelijken en professionals.
Gecertificeerde senior consultant Innovatieve Arbeidsorganisatie. Partner VLAIO-netwerk #sterkondernemen. Geregistreerde coach bedrijfsoverdracht.Erkende coach loopbaanbegeleiding.
Gecertificeerd NCA Practitioner en profil’INC-voorschrijver.

Getuigenissen

Wil je nog meer weten over Adaptieve Intelligentie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Bedankt voor uw inschrijving.